Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cantània. Virtual

Escoltar

Cantània. Virtual

Cantània és un projecte musical i educatiu organitzat i dissenyat per l’Auditori de Barcelona i que es presenta a Mataró des del 2004.

En Marcel s’ha instal·lat una aplicació d’intel·ligència artificial i està descobrint un univers que el fascina. La Sara, la seva assistenta virtual, està programada per ajudar-lo i té la capacitat d’aprendre. Fins on arribarà el poder de seducció d’aquest món virtual?
Cantània és l’activitat participativa dissenyada per l’Auditori de Barcelona i organitzada per la Direcció de Cultura amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Argentona en què les escoles treballen una obra durant l’any escolar.
L’acte serà sense públic, ja que els nois i noies de 14 escoles de Mataró i Argentona cantaran asseguts des de la platea, i els músics tocaran des de l’escenari.
S'emetrà en directe per Mataró Audiovisual i pel canal Youtube de Cultura Mataró per a que les famílies puguis gaudir de l'actuació des de casa.

Dissabte 5 de juny a les 17 h
Escoles participants: Sant Miquel del Cros, Sagrat Cor de Jesús, Marta Mata, Germanes Bertomeu, Cirera i centre d'educació especial Les Aigües

Diumenge 6 de juny a les 12 h
Escoles participants: Maria Mercè Marçal, Anxaneta, GEM i Mare de Déu de Lourdes.

Diumenge 6 de juny a les 17 h
Escoles participants: Argentona, Torre Llauder, Bernat de Riudemeia i Cor de Maria.

Info

 • Quan?
  05/06/2021 des de 12:00
 • Categoria

  Concert

 • On?

  Teatre Monumental

 • Organitzador

  Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Argentona

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern