Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cavalcada de Reis

Escoltar

Cavalcada de Reis

La nit més màgica de l'any comença amb la Cavalcada de Reis

En Melcior, en Gaspar i en Baltasar passejaran en cavalcada pels carrers de la ciutat, repartint il·lusió i màgia a petits i grans. Els acompanyaran les tradicionals carrosses del Temps, els Missatgers, l'Oca, el Tren, l'Avió, en Santi, el Vaixell, els Carboners, els Arlequins i l'Iceberg. 

Atenció: la Cavalcada torna a tenir un petit canvi al recorregut!
Sortida de la pl. Pintor Cusachs, av. del Perú, pg. de Rocafonda, rda. d’Alfons X el Savi, pl. d’Espanya, camí de la Geganta, av. de Puig i Cadafalch, av. de la Gatassa, camí del Mig, rda. del President Macià, camí Ral de la Mercè, ronda de Barceló, av. del Maresme, c. de Lepanto, la Rambla i la Riera fins a l'Ajuntament

Al llarg del recorregut hi haurà diferents espais accessibles amb l'objectiu d'apropar la Cavalcada de Reis a infants amb diferents sensibilitats sensorials o amb mobilitat reduïda perquè puguin gaudir de l'espectacle amb condicions d'igualtat, seguretat i confort.

Al llarg del recorregut de la Cavalcada hi haurà diverses zones accessibles i tranquil·les en les que es reduiran els estímuls visuals i auditius per afavorir que les persones amb hipersensibilitat sensorial i/o diversitat funcional puguin gaudir del pas de les carrosses i els Reis. 

Aquest any no es repartiran caramels durant el recorregut de la Cavalcada, evitarem riscos innecessaris i farem més protagonistes els Reis. Sí que es repartiran al Campament Reial del Parc Central de l'1 al 4 de gener, i també ho faran els missatgers als barris del 2 al 4 de gener.

Normes de seguretat durant el recorregut: 

 • Vetlleu perquè els nens i nenes no s’aproximin a les rodes dels vehicles.
 • Està prohibit transitar entre els vehicles o les carrosses de tota la cavalcada.

Info

 • Quan?
  05/01/2024 des de 17:00
 • Categoria

  Festes i tradicions

 • On?

  Diversos indrets

 • Organitzador

  Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern