Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cine Núria + Playback Maracas

Escoltar

Cine Núria + Playback Maracas

Playback Maracas ens faran ballar amb nous temes i en format trio. Obriran la nit el duet mataroní Cine Núria que presenten l'àlbum Otro Futuro.

ACTE SUSPÈS. Playback Maracas han demostrat àmpliament que són capaços de fer-nos ballar. Després de presentar el seu primer disc als principals festivals de la Península, han organitzat un concert "a casa" per presentar els seus nous i festius temes. Per aquesta nova etapa, Álex Pérez i Eloi Martínez han acceptat en adopció el seu benvolgut saxofonista i multiinstrumentista Julián Álvarez, i així convertir-se oficialment en trio. Als seus directes, llums i so adquireixen dimensions tan rellevants com la resta d'elements que transporten el públic per un viatge de sons hipnòtics, veus distorsionades, cadències electropicals i moments de postrock. Amb ells, la festa està garantida.

Per obrir la nit, han volgut convidar al duet de Mataró Cine Núria que, després de presentar el 2019 l'àlbum Otro Futuro, tornen amb nous temes electrònics amb lletres tristes molt ben compensades per les seves melodies alegres.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del tutor legal.

Info

  • Quan?
    14/03/2020 des de 22:00
  • Categoria

    Música

  • On?

    Sala Clap

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari
  • Lloc web extern