Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com comunicar millor des dels festivals de cultura social i cooperativa?

Escoltar

Com comunicar millor des dels festivals de cultura social i cooperativa?

Formació adreçada a promotores, empreses i associacions de festivals de cultura social del Maresme (música, teatre, dansa o poesia).

Un dels grans problemes que han d’afrontar els festivals de cultura social i cooperativa de proximitat és com comuniquen les seves programacions i cartells.

La sensació que no s’acaba d’arribar als públics i audiències adequades és un clàssic.

Per això ens trobem amb promotores, empreses i associacions de festivals de cultura social del Maresme (música, teatre, dansa o poesia) per estudiar plegats com podem millorar i tenir més èxit.

L’objectiu de la sessió és realitzar una formació per aprendre nous mecanismes i fórmules creatives per a comunicar més i millor des d’una perspectiva de proximitat, social, inclusiva i comunitària.

Coneixerem casos d’èxit, solucions a través de televisió, premsa o ticketing o solucions en casos reals.


El programa, pensat perquè sigui útil i amè, és el següent:
18 h Benvinguda
18.15 h Cas d’èxit: Fira Literal (Laura Arau)
18.45 h Casos de la comarca: com us ho feu? (representant de La Garrinada (Manel Vila), representant del Poesia i + i de les Dissantes (Javi Ávila)
19.15 h Pausa cafè
19.30 h Solucions del territori (representant de Capgròs), representant d’empresa de ticketing local i tvmataró (Anna Martínez)
20 h Impressions finals i micro obert amb fila zero: representant del Cicle de Músiques Tranquil·les - Casa de la Música Mataró, representant de Maresme Sound, representant de Cita Flamenca (Juanjo Navarro) i representant de festival de circ comunitari
20.30 h Debat informal amb cervesa de cortesia al bar del Cafè Nou


El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Info

 • Quan?
  12/07/2022 des de 18:00
 • Categoria

  Curs

 • On?

  Cafè Nou

 • Organitzador

  Festival Nosaltres

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern