Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert solidari amb Xile

Escoltar

Concert solidari amb Xile

Primavera per la Pau i Jardines Humanos Colectivo Musical organitzen un concert solidari amb Xile. S'interpretarà, per primera vegada a Mataró, l'obra Canto para una Semilla (elegia), basada en les Décimas, obra autobiogràfica de Violeta Parra, i música del compositor Luis Advis.

 • Concert solidari amb Xile
 • 2020-03-07T20:00:00+01:00
 • 2020-03-07T23:59:59+01:00
 • Primavera per la Pau i Jardines Humanos Colectivo Musical organitzen un concert solidari amb Xile. S'interpretarà, per primera vegada a Mataró, l'obra Canto para una Semilla (elegia), basada en les Décimas, obra autobiogràfica de Violeta Parra, i música del compositor Luis Advis.

Primavera per la Pau i Jardines Humanos Colectivo Musical organitzen un concert solidari amb Xile. S'interpretarà, per primera vegada a Mataró, l'obra Canto para una Semilla (elegia). L'obra és una cantata per a veu femenina, cor masculí, instruments tradicionals llatinoamericans i recitadora, composta a partir de les les Décimas, obra autobiogràfica de Violeta Parra, i música del compositor Luis Advis.

Canto para una semilla és una obra fonamental per entendre la modernització de la cançó llatinoamericana i l'evolució cap a una cançó compromesa amb el seu context sociocultural. Luis Advis, com a compositor i arranjador del text, construeix un relat poètic i musical en el qual ens mostra la vida de Violeta Parra a través de les seves pròpies paraules, a la vegada que explora les sonoritats i ritmes xilens i llatinoamericans, reinterpretant-los i transformant-los.

Amb motiu del centenari del naixement de Violeta Parra (1917-2017) sorgeix Jardines Humanos Colectivo Musical, un grup format per músics, cor i narradora, residents a Barcelona i de diversos orígens (xilè, català, italià, francès, argentí). El col·lectiu decideix preparar l'obra Canto para una semilla per homenatjar Violeta Parra des de Catalunya. L'obra es va estrenar l'octubre de 2017 a l'Ateneu del Raval a Barcelona i s'ha representat a diferents localitats catalanes.

Info

 • Quan?
  07/03/2020 des de 20:00
 • Categoria

  Música

 • On?

  Col·legi Maristes Valldemia

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern