Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creativitat per un món sostenible

Escoltar

Creativitat per un món sostenible

Presentació de la temàtica de l’exposició “Creativitat per un món sostenible” i visita comentada a càrrec de Xavier Cubeles.

L’exposició: “Creativitat per un món sostenible” posa de manifest que gràcies a la creativitat els humans han estat capaços d’idear i donar forma a coses noves a partir de l’observació del món que els envolta. La creativitat proporciona respostes als reptes existents i contribueix a forjar solucions als problemes de la vida quotidiana i a la construcció d’un món més solidari i sostenible.

El contingut s’articula a partir de tres exemples: la imaginació de l’abecedari, la ideació d’aliments i la creació de nous hàbitats. Amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible com a teló de fons, l’exposició proposa als visitants de generar idees, a partir de la pròpia cultura i creativitat, per contribuir a fer un món millor.

La presentació de l’exposició s’emmarca dins dels actes de l’Any Internacional de l’Economia Creativa i del Desenvolupament Sostenible (Organització de les Nacions Unides) que es va celebrar el 2021. 

Xavier Cubeles és responsable de la línia en Cultura i Turisme del Departament de Consultoria Tecnològica d’Eurecat, i professor d’Economia de les Indústries Culturals i Creatives a la Universitat Pompeu Fabra.

Accés lliure amb aforament limitat, mascareta i distància d'1,5 m.

Acte modificable en cas de canvi en les mesures de prevenció de la Covid-19 (seguiu les nostres xarxes socials).

Info

 • Quan?
  07/02/2022 des de 19:00
 • Categoria

  Presentació de l’exposició

 • On?

  Biblioteca Pompeu Fabra

 • Organitzador

  Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Ajuntament de Mataró i Biblioteques de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern