Cuina de reaprofitament
Receptes i consells per aprofitar, organitzar i treure més partit dels ingredients i no caure en el malbaratament alimentari. A càrrec de la xef Lola Puig.
- https://www.mataro.cat/ca/actualitat/agenda/cuina-de-reaprofitament
- Cuina de reaprofitament
- 2024-02-10T12:00:00+01:00
- 2024-02-10T23:59:59+01:00
- Receptes i consells per aprofitar, organitzar i treure més partit dels ingredients i no caure en el malbaratament alimentari. A càrrec de la xef Lola Puig.
Actualment el malbaratament alimentari provoca la pèrdua de milers de tones d'aliments. Sense anar més lluny, a Catalunya llencem uns 35 kg per persona i any. Per aquest motiu, en el marc de les exposicions Menús de Guerra i El farcell de la postguerra, centrades en la història de la cuina i l’alimentació de la població catalana durant èpoques d'escassetat alimentària, la xef Lola Puig ens convida al taller de cuina d'aprofitament d'aliments per aprendre receptes i consells per aprofitar, organitzar i treure més partit dels ingredients i no caure en el malbaratament alimentari.
Receptes que prepararem
Engrunes de l'Empordà, Sopa de farigola, Verdures fermentades, Gresoletes de Santa Teresa, un refresc d'Aigua de Flors, i fins i tot un desinfectant natural
El taller comptarà amb la participació de Sergi Freixes, historiador, dissenyador alimentari i comissari de l'exposició.
Durada aproximada: 2 h
Activitat gratuïta
Aforament limitat. Es recomana inscripció prèvia: 93 741 29 30 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h), educacultura@ajmataro.cat
Info
-
Quan?
10/02/2024 des de 12:00
-
Categoria
Taller d'alimentació sostenible
-
On?
Can Marfà. Museu de Mataró
-
Organitzador
Museu de Mataró - Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
- Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
- Lloc web extern