Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cuina de reaprofitament

Escoltar

Cuina de reaprofitament

Receptes i consells per aprofitar, organitzar i treure més partit dels ingredients i no caure en el malbaratament alimentari. A càrrec de la xef Lola Puig. 

Actualment el malbaratament alimentari provoca la pèrdua de milers de tones d'aliments. Sense anar més lluny, a Catalunya llencem uns 35 kg per persona i any. Per aquest motiu, en el marc de les exposicions Menús de Guerra i El farcell de la postguerra, centrades en la història de la cuina i l’alimentació de la població catalana durant èpoques d'escassetat alimentària, la xef Lola Puig ens convida al taller de cuina d'aprofitament d'aliments per aprendre receptes i consells per aprofitar, organitzar i treure més partit dels ingredients i no caure en el malbaratament alimentari.

Receptes que prepararem 

Engrunes de l'Empordà, Sopa de farigola, Verdures fermentades, Gresoletes de Santa Teresa, un refresc d'Aigua de Flors,  i fins i tot un desinfectant natural

El taller comptarà amb la participació de Sergi Freixes, historiador, dissenyador alimentari i comissari de l'exposició. 

Durada aproximada: 2 h

Activitat gratuïta

Aforament limitat. Es recomana inscripció prèvia: 93 741 29 30 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h), educacultura@ajmataro.cat 

 RECEPTES TALLER CUINA DE REAPROFITAMENT.pdf

Info

  • Quan?
    10/02/2024 des de 12:00
  • Categoria

    Taller d'alimentació sostenible

  • On?

    Can Marfà. Museu de Mataró

  • Organitzador

    Museu de Mataró - Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari
  • Lloc web extern