Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

De Bukowski a Chinaski

Escoltar

De Bukowski a Chinaski

Actuació de Los Poetrastoshhh, a l'Espai F del Foment Mataroní. 

Sinopsi

La nit persegueix en Charles Bukowski, que en un diàleg imaginari, o real, amb el seu altre jo —Henry Chinaski— desgranarà la vida i la realitat de la seva època a través dels seus poemes. Un recorregut que emplaça l'escriptura com l'eix vertebrador de tota la seva vida. La veu de Chinaski, en contrapunt poètic, situa a l'escriptor en cadascun dels eixos pels quals circula mansament i tràgicament la seva poesia. I en aquest recorregut ens sorprèn un Bukowski tremendament humà, tan desgraciadament humà com tots els personatges que apareixen en la seva obra.

Javier Pinto

Filòleg, escriptor i rapsode. Es considera escriptor de relats tot i que escriu poesia regularment. En aquest moment està finalitzant el seu primer llibre de relats curts. Concep la literatura com un joc amb la vida i seguirà escrivint mentre pugui continuar apostant-la en cada història o poema que li surti de la ment. Alguns dels seus relats han aparegut en antologies dedicades al gènere. I les seves poesies han arribat a les ones gràcies al programa Distàncies de Ràdio Arenys de Munt, d'on és col·laborador habitual. Se sent còmode en la recitació poètica.

Buscant una major personalització en aquest camp, neix el projecte De Bukowski a Chinaski (o a l'inrevés), una dramatització poètica sobre la vida i obra de l'escriptor.

Ángel Larrosa

Escriptor, poeta, rapsode i narrador oral. Ha publicat relats en antologies de diversos autors per a diferents editorials. Vencedor absolut de la primera edició del concurs de microrelats “Do Re Micros” de l'esdeveniment cultural “Em sonen les teves lletres” i de diverses de les seves edicions mensuals. En solitari ha publicat el llibre Aquest matí ha sortit el sol i està treballant per a treure a la llum un llibre de relats i el seu primer poemari. Assidu als micròfons oberts així com a diferents esdeveniments culturals de la ciutat de Barcelona i col·laborador del programa radiofònic Distàncies de Ràdio Arenys de Munt, dedicat a la poesia.

Recital dramatitzat a dues veus, Ángel R. Larrosa i Javier Pintor, acompanyats musicalment per Hardy Claire (saxo, clarinet i guitarra).

Durada aproximada: 80 minuts.

Info

 • Quan?
  26/11/2022 des de 20:00
 • Categoria

  Recital poètic i teatral

 • On?

  Foment Mataroní

 • Organitzador

  Foment Mataroní

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern