Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

De tu a tu

Escoltar

De tu a tu

Un espectacle de circ integrador

Un espectacle de circ integrador que ens porta de viatge a la introspecció de les relacions personals que sorgeixen quan un individu se situa davant d’un altre.
Mur va ser el primer espectacle d’aquesta companyia, que tenia com a objectiu destruir murs i contribuir a millorar un món ple d’obstacles i amb menys oportunitats per a moltes persones de la nostra societat, com ara els propis membres de la companyia. Ells són la prova de l’existència dels murs, però també de la possibilitat de derruir-los.
Un espectacle concebut i dirigit per Nacho Flores, que s’estructura en cinc binomis dirigits i acompanyats d’un especialista de cada disciplina circense que es treballa.
Què passa quan dues persones es troben soles? Què sorgeix d’aquesta trobada? De tu a tu explora diferents disciplines, com ara l’acrobàcia amb patins, el clown, la bicicleta acrobàtica o els malabars amb beat box, a partir de la trobada entre dos artistes des de les mirades de Pau Portabella, Adrian Schvarzstein, Anna Pascual, Marta Torrents i Jordi Querol.

Durada: 70 minuts

Idea i direcció: Nacho Flores
Amb Sergi Comesa, Alberto Munilla, Oriol Morgades, Nacho Flores, Manolo Osoyo, David Candelich, Quique Maltas, Sergio Pla, Jordi Mas i Olga Pastor
Direcció dels binomis: Pau Portabella, Adrian Schvarzstein, Anna Pascual, Jordi Querol i Joan Català
Música original: Ramon Giménez
Il·luminació: Xavier Valls
Actor de repartiment: David de la Rosa (Dela)

                                             Programa de mà

Info

 • Quan?
  12/12/2021 des de 19:00
 • Categoria

  Espectacle

 • On?

  Teatre Monumental

 • Organitzador

  Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern