Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Descobreix el fons marí de Mataró

Escoltar

Descobreix el fons marí de Mataró

Del 5 al 25 de juny podrem gaudir d'una mostra fotogràfica als aparadors de Mataró, un itinerari visual per a conèixer la biodiversitat marina de la zona

Aquesta activitat emocionant i innovadora busca mostrar la riquesa i diversitat del patrimoni natural marí de Mataró. A través d'aquest itinerari visual, tindrem l'oportunitat de conèixer i apreciar espècies marines que potser desconeixíem. Aquesta iniciativa destaca la importància de preservar i protegir el nostre medi ambient marí, ja que és la llar d'un gran nombre de criatures fascinants i fràgils.

Durant tot el mes de juny, els negocis participants en l'activitat col·locaran imatges d'espècies marines als seus aparadors. Aquestes fotografies seran proporcionades per submarinistes i fotògrafs especialitzats que han capturat la bellesa i singularitat de la vida submarina local. Així, es crearà un recorregut únic que convidi els ciutadans a passejar pels carrers de Mataró per descobrir les meravelles que conté el seu fons marí.

"Es protegeix el que s'estima i s'estima el que es coneix", aquesta frase encapsula una veritat fonamental: per a protegir el nostre entorn natural, hem de conèixer-lo i estimar-lo. Amb "Descobreix el fons marí de Mataró", l'objectiu és precisament fer arribar aquest coneixement a tots els habitants de la ciutat, oferint una experiència visual i impactant que ens permeti apreciar la riquesa i diversitat del fons marí de Mataró.

Info

 • Quan?
  05/06/2023 des de 00:00
 • Categoria

  Exposició

 • On?

  Diversos indrets

 • Organitzador

  NEM. Col·labora: FECDAS

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern