Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La revolució de la xocolata

Escoltar

La revolució de la xocolata

El món de la xocolata i la mona de Pasqua seran els protagonistes d'aquesta demostració de cuina dolça a càrrec de Claudi Uñó, mestre pastisser des de 1985. 

El món de la xocolata i la mona de Pasqua seran els protagonistes d'aquesta demostració de cuina dolça a càrrec de Claudi Uñó, mestre pastisser des de 1985. Amb maridatge del celler Alella Vinícola.

Claudi Uñó treballa en el sí d'una empresa familiar dedicada a la pastisseria i a la xocolateria al centre de Mataró. És, a més, ambaixador de la xocolata belga i membre del Club de la Xocolata, associació mundial que reuneix els mestres xocolaters més excel·lents.

Taller per a adults. Inclou dossier de receptes i degustació.

Informació i reserva de places: 

- Per correu: cuinamercatcuba@gmail.com

- Per telèfon: 699 518 310

Info

  • Quan?
    20/03/2020 des de 17:30
  • Categoria

    VisitMataró

  • On?

    Espai e-àgora, Mercat Plaça de Cuba

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari
  • Lloc web extern