La revolució de la xocolata
El món de la xocolata i la mona de Pasqua seran els protagonistes d'aquesta demostració de cuina dolça a càrrec de Claudi Uñó, mestre pastisser des de 1985.
- https://www.mataro.cat/ca/actualitat/agenda/detallaliasla-revolucio-de-la-xocolata-16104
- La revolució de la xocolata
- 2020-03-20T17:30:00+01:00
- 2020-03-20T23:59:59+01:00
- El món de la xocolata i la mona de Pasqua seran els protagonistes d'aquesta demostració de cuina dolça a càrrec de Claudi Uñó, mestre pastisser des de 1985.
El món de la xocolata i la mona de Pasqua seran els protagonistes d'aquesta demostració de cuina dolça a càrrec de Claudi Uñó, mestre pastisser des de 1985. Amb maridatge del celler Alella Vinícola.
Claudi Uñó treballa en el sí d'una empresa familiar dedicada a la pastisseria i a la xocolateria al centre de Mataró. És, a més, ambaixador de la xocolata belga i membre del Club de la Xocolata, associació mundial que reuneix els mestres xocolaters més excel·lents.
Taller per a adults. Inclou dossier de receptes i degustació.
Informació i reserva de places:
- Per correu: cuinamercatcuba@gmail.com
- Per telèfon: 699 518 310
Info
-
Quan?
20/03/2020 des de 17:30
-
Categoria
VisitMataró
-
On?
Espai e-àgora, Mercat Plaça de Cuba
- Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
- Lloc web extern