Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El futur de l'energia

Escoltar

El futur de l'energia

Conferència a càrrec d'Antonio Turiel (CSIC), dins del programa de conferències i sortides del seminari "Mesures pal·liatives a la crisi ambiental"

La crisi energètica actual ha demostrat la urgència de la transició energètica, no només per lluitar contra el canvi climàtic sinó també per garantir la seguretat energètica. Tot i això, a mesura que s'acceleren els plans de transició, sorgeixen nous problemes i conflictes. En aquesta xerrada analitzarem com hem arribat fins a aquesta situació, quins són els principals reptes que tenim davant i amb quines alternatives comptem per pilotar aquest canvi profund a la nostra societat.

Cal inscripció prèvia, aquí. Cal que ompliu el formulari amb les vostres dades i trieu el "Curs/Activitat" al desplegable que surt clicant [ ... ] 

En finalitzar el seminari es lliurarà un certificat d’assistència als inscrits que acreditin haver participat en un mínim de set conferències i dues sortides. Aquestes persones també rebran gratuïtament un exemplar del volum 34 de la revista científica L’Atzavara (any 2024), monogràfic entorn dels temes tractats en aquest seminari.

Info

 • Quan?
  20/04/2023 des de 19:30
 • Categoria

  Conferència

 • On?

  Centre Cívic Cabot i Barba

 • Organitzador

  Organitzen: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN)

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern