Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El món dels adults vist pels infants

Escoltar

El món dels adults vist pels infants

Per tretzè any consecutiu, els alumnes de sisè de primària dels centres participants en la mostra de teatre s'endinsen en la pràctica teatral a través d'una assignatura anual. Per fer-ho, els docents disposen de l'assessorament, dins el centre educatiu, d'un pedagog teatral de l'equip de l'Aula de Teatre. Enguany, 500 alumnes de 8 escoles de la ciutat han treballat al voltant de la visió que tenen els infants del món dels adults

 • El món dels adults vist pels infants
 • 2023-05-16T18:00:00+02:00
 • 2023-05-16T23:59:59+02:00
 • Per tretzè any consecutiu, els alumnes de sisè de primària dels centres participants en la mostra de teatre s'endinsen en la pràctica teatral a través d'una assignatura anual. Per fer-ho, els docents disposen de l'assessorament, dins el centre educatiu, d'un pedagog teatral de l'equip de l'Aula de Teatre. Enguany, 500 alumnes de 8 escoles de la ciutat han treballat al voltant de la visió que tenen els infants del món dels adults

Les escoles que participen en aquest projecte són: Germanes Bertomeu, Cor de Maria, Torre Llauder, Rocafonda, Salesians, Cirera, Camí del Mig i Joan Coromines.
En aquesta sessió actuen els alumnes de les escoles Torre Llauder i Cor de Maria amb les següents creacions:

Buscant una resposta adulta, a càrrec dels alumnes de 6è A de l'escola Torre Llauder
El món adult no és tan fàcil com sembla. Totes les persones adultes heu estat abans infants, però no totes ho recordeu. Busqueu una resposta adulta als vostres problemes? La trobareu en l’infant que porteu a dins. Només cal mirar!
Tranqui, tranqui!, a càrrec dels alumnes de 6è A de l'escola Cor de Maria
Aneu molt estressats per la vida. A partir d’ara s’ha acabat això de córrer per arribar a tot arreu. Els infants del món instaurem una nova societat! S’han acabat els horaris rígids, les exigències, les presses, llevar-se tan aviat... Benvingudes i benvinguts a la societat del “Tranqui, tranqui”!
La increïble vida de Samantha Paloma, a càrrec dels alumnes de 6è B de l'escola Cor de Maria
Samantha Paloma era una gran actriu rica, famosa, popular... Tothom l’estimava i volia gaudir de la seva companyia, tots els directors de cinema la volien contractar. Però un dia la seva vida va fer un gir a causa d’un fet inesperat (o no) i tot va canviar per sempre. 

Info

 • Quan?
  16/05/2023 des de 18:00
 • Categoria

  Espectacle. XIII Mostra de Teatre a les Escoles

 • On?

  Teatre de l'Escola Salesians

 • Organitzador

  Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern