Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El món dels adults vist pels infants

Escoltar

El món dels adults vist pels infants

Per tretzè any consecutiu, els alumnes de sisè de primària dels centres participants en la mostra de teatre s'endinsen en la pràctica teatral a través d'una assignatura anual. Per fer-ho, els docents disposen de l'assessorament, dins el centre educatiu, d'un pedagog teatral de l'equip de l'Aula de Teatre. Enguany, 500 alumnes de 8 escoles de la ciutat han treballat al voltant de la visió que tenen els infants del món dels adults

 • El món dels adults vist pels infants
 • 2023-05-17T18:00:00+02:00
 • 2023-05-17T23:59:59+02:00
 • Per tretzè any consecutiu, els alumnes de sisè de primària dels centres participants en la mostra de teatre s'endinsen en la pràctica teatral a través d'una assignatura anual. Per fer-ho, els docents disposen de l'assessorament, dins el centre educatiu, d'un pedagog teatral de l'equip de l'Aula de Teatre. Enguany, 500 alumnes de 8 escoles de la ciutat han treballat al voltant de la visió que tenen els infants del món dels adults

Les escoles que participen en aquest projecte són: Germanes Bertomeu, Cor de Maria, Torre Llauder, Rocafonda, Salesians, Cirera, Camí del Mig i Joan Coromines.
En aquesta sessió actuen els alumnes de l'escola Camí del Mig amb les següents creacions:

Camí de la vida en el centre comercial, a càrrec dels alumnes de 6è A de l'escola Camí del Mig
La nostra obra passa en un centre comercial, on apareixen personatges de diverses edats. En aquest espai veureu com s’ho passen de bé els adults i els seus acompanyants. Una manera de conèixer el món dels adults entre maniquins, moda, restaurants i pel·lícules de cinema. Que us ho passeu molt bé en el nostre centre comercial!
Tothom pot fer-ho tot, a càrrec dels alumnes de 6è B de l'escola Camí del Mig
Aquesta obra de teatre explica com els adults han arribat a ser adults. Hem observat que els adults van estressats perquè, a part de la feina, tenen moltes tasques en el seu dia a dia. Creiem que podem ajudar-los a fer la feina d’una manera divertida i així tenir més temps per jugar junts tot compartint les tasques de casa.
El món dels adults, a càrrec dels alumnes de 6è C de l'escola Camí del Mig
Dos científics molt especials us explicaran que han descobert com són els adults, les seves característiques, les responsabilitats que tenen, com se senten, com viuen, el que els agrada fer i quins programes de televisió els agraden. Però, sobretot, el que és més important per ells, poder compartir-ho amb la seva estimada família. 

Info

 • Quan?
  17/05/2023 des de 18:00
 • Categoria

  Espectacle. XIII Mostra de Teatre a les Escoles

 • On?

  Teatre de l'Escola Salesians

 • Organitzador

  Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern