Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El món dels adults vist pels infants

Escoltar

El món dels adults vist pels infants

Per tretzè any consecutiu, els alumnes de sisè de primària dels centres participants en la mostra de teatre s'endinsen en la pràctica teatral a través d'una assignatura anual. Per fer-ho, els docents disposen de l'assessorament, dins el centre educatiu, d'un pedagog teatral de l'equip de l'Aula de Teatre. Enguany, 500 alumnes de 8 escoles de la ciutat han treballat al voltant de la visió que tenen els infants del món dels adults

 • El món dels adults vist pels infants
 • 2023-05-11T18:00:00+02:00
 • 2023-05-11T23:59:59+02:00
 • Per tretzè any consecutiu, els alumnes de sisè de primària dels centres participants en la mostra de teatre s'endinsen en la pràctica teatral a través d'una assignatura anual. Per fer-ho, els docents disposen de l'assessorament, dins el centre educatiu, d'un pedagog teatral de l'equip de l'Aula de Teatre. Enguany, 500 alumnes de 8 escoles de la ciutat han treballat al voltant de la visió que tenen els infants del món dels adults

Les escoles que participen d'aquest projecte són: Germanes Bertomeu, Cor de Maria, Torre Llauder, Rocafonda, Salesians, Cirera, Camí del Mig i Joan Coromines.
En aquesta sessió actuen els alumnes de l'escola Rocafonda amb les següents creacions.

La clientela, a càrrec dels alumnes de 6è A 
De què parlen els adults? Què els preocupa? En aquesta obra podrem observar per un forat aquelles converses que es tenen en espais tan comuns com un bar o una perruqueria. Un homenatge a la quotidianitat.
Joaquim i les síndries, a càrrec dels alumnes de 6è B
Un grup d'adults de diferents edats, procedències i condicions socials decideixen anar al cinema. La història que veuen a la pantalla els fa remoure les seves pors, preocupacions, desitjos, emocions... Anys més tard coincideixen de nou i veuen la mateixa pel·lícula. La projecció, però, no es fa en una sala de cine. Quin record en tenen? Senten el mateix que quan la van veure per primera vegada?
Un món sense adults, a càrrec dels alumnes de 6è C
Què passaria si un dia no hi hagués adults i els infants poguessin fer tot allò que els ve de gust, sense normes ni limitacions? Aquest grup d’infants ho comprovarà en pròpia pell després de viure situacions conflictives amb els seus pares, però no sortirà com s’esperaven.

Info

 • Quan?
  11/05/2023 des de 18:00
 • Categoria

  Espectacle. XIII Mostra de Teatre a les Escoles

 • On?

  Teatre de l'Escola Salesians

 • Organitzador

  Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern