Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El paper de l'emmagatzematge geològic en la transició energètica

Escoltar

El paper de l'emmagatzematge geològic en la transició energètica

Conferència a càrrec de Juan Alcalde de Geociències Barcelona (CSIC), dins del programa de conferències i sortides del seminari "Mesures pal·liatives a la crisi ambiental"

La crisi climàtica i la recent escalada de preus de l'energia han posat de manifest la necessitat de transformar el nostre sistema energètic en un de basat en tecnologies renovables, assequibles i no contaminants. Emmarcada en aquest context, aquesta xerrada abordarà el paper que l'emmagatzematge geològic de CO₂ i d'energia al subsol pot jugar en la consecució d'aquest objectiu.

Cal inscripció prèvia, aquí. Cal que ompliu el formulari amb les vostres dades i trieu el "Curs/Activitat" al desplegable que surt clicant [ ... ] 

En finalitzar el seminari es lliurarà un certificat d’assistència als inscrits que acreditin haver participat en un mínim de set conferències i dues sortides. Aquestes persones també rebran gratuïtament un exemplar del volum 34 de la revista científica L’Atzavara (any 2024), monogràfic entorn dels temes tractats en aquest seminari.

Info

 • Quan?
  19/04/2023 des de 19:30
 • Categoria

  Conferència

 • On?

  Centre Cívic Cabot i Barba

 • Organitzador

  Organitzen: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN)

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern