Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El règim d'incendis a Catalunya: què està canviant? Tendències, perspectives, i efectes sobre la vegetació

Escoltar

El règim d'incendis a Catalunya: què està canviant? Tendències, perspectives, i efectes sobre la vegetació

Conferència a càrrec de Teresa Valor i Andrea Duane (CTFC), dins del programa de conferències i sortides del seminari "Fenòmens naturals extrems: destruir per renéixer"

Els incendis forestals han afectat històricament Catalunya. No obstant això, la societat sent que, tot i tenir un cos de bombers molt preparat, cada vegada són més virulents i el canvi climàtic pot empitjorar-los. És cert? Aquesta xerrada farà un repàs del règim d'incendis a Catalunya, de les evidències de canvi, i es donaran pinzellades sobre què esperem del futur, i com tot això pot afectar la vegetació.

Cal inscripció prèvia, aquí. Cal que ompliu el formulari amb les vostres dades i trieu el "Curs/Activitat" al desplegable que surt clicant [ ... ]

En finalitzar el seminari es lliurarà un certificat d’assistència als inscrits que acreditin haver participat en un mínim de set conferències i dues sortides. Aquestes persones també rebran gratuïtament un exemplar del volum 33 de la revista científica L’Atzavara (any 2023), monogràfic entorn dels temes tractats en aquest seminari.

Info

 • Quan?
  03/05/2022 des de 19:30
 • Categoria

  Conferència

 • On?

  Centre Cívic Cabot i Barba

 • Organitzador

  Organitzen: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN)

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern