Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escapada a negra nit

Escoltar

Escapada a negra nit

Si necessiteu un bany de foc i pirotècnia, aquest és el vostre acte. Ens retrobarem amb la Momerota, el Drac i les Diablesses amb ganes de cremar-ho tot i celebrar amb tothom que és Festa Major, i que en podem gaudir com cal i com sabem. Tindrem bona companyia vinguda d’arreu de Catalunya: els Diables de La Llàntia, els Diables del Clot de Barcelona, els Diables de l’Onyar, la Cabrònica del Nord, el Batraci de Teià i Lo Carranco Bilandó de Cervera.


Per garantir el bon funcionament de la nit, hi haurà un dispositiu de control d’accés a la zona del Desvetllament bellugós. No s’hi podrà accedir amb vidre ni objectes que es puguin considerar perillosos en actes multitudinaris. QR (Plànol)
Nit boja, nit de rauxa però també nit de seny. Si beus, fes-ho amb moderació; respecta en tot moment les figures i segueix les indicacions dels responsables dels actes. Protegeix-te bé de la pirotècnia (roba còmoda i de cotó i protecció auditiva). Si tens cap problema o bé presencies alguna situació d’abús o delictiva, truca al 112.Info

 • Quan?
  25/07/2022 des de 23:57
 • Categoria

  Nit boja

 • On?

  Des de l'Ajuntament

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern