Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estudi de les fonts de la Serralada Litoral

Escoltar

Estudi de les fonts de la Serralada Litoral

Marcos Fernández (Delegació de la Serralada Litoral Central - ICHN) explicarà l'estudi de les fonts de la Serralada Litoral. En el marc de l'exposicó "Fonts del Montseny", del 20 de febrer al 22 de març a Can Boet.

Marcos Fernández explicarà l'estudi de les fonts de la Serralada Litoral, dut a terme per la Delegació de la Serralada Litoral Central - ICHN. Al llarg de la conferència donarà a conèixer la biodiversitat de molses i hepàtiques a les fonts, així com la seva relació amb les característiques químiques de l'aigua.

En el marc de l'exposicó "Fonts del Montseny", del 20 de febrer al 22 de març a Can Boet. Consulteu els actes relacionats: dues conferències (el dia 20 de febrer sobre les Fonts del Montseny i el dia 27 de febrer sobre les Fonts de la Serralada Litoral) i una activitat familiar per al Dia Mundial de l'Aigua (22 de març). També s’organitzaran visites dinamitzades de l’exposició per a escolars i públic en general a demanda. Les visites dinamitzades i l'activitat familiar requereixen d'inscripció prèvia al telèfon 93 741 29 30 (horari d'inscripcions: de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

Info

 • Quan?
  27/02/2020 des de 18:30
 • Categoria

  Museu i exposicions

 • On?

  Can Boet. Centre de patrimoni arqueològic i natural (CPAN)

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern