Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Història d'una dona

Escoltar

Història d'una dona

Teatre, dansa i música clàssica

Sinopsi

Aquesta peça explica, en deu escenes, l’evolució de la vida d’una dona des del naixement fins a la seva mort. Seran els textos de Shakespeare, monòlegs de les seves obres de teatre, o els seus sonets, els que ens faran avançar per la vida de la protagonista. A cada tall de text, hi haurà una actuació de la ballarina que, al so de temes de música clàssica, complementarà i donarà suport a les escenes de l’actriu.

Durada: entre 60 i 70 minuts.

- és +

Es va estrenar a La Sala d’Argentona l’any 2012, amb un tastet anomenat Microescenes. La seva segona obra, estrenada a Can Gassol el 2019, va ser: M’estimes? / Jugar amb foc / Quan s’abaixa el teló, peça que posteriorment van representar per diversos espais alternatius del Maresme. L’any 2020 van estrenar S.D.D. Solucions definitives a domicili a la sala alternativa La Mala de Mataró, i la van representar per diverses sales del Maresme, com Can Bartomeu a Cabrera de Mar.

Fitxa artística

Textos: William Shakespeare.

Idea i direcció: Santi Clavell.

Ballarina: Laura Samon.

Actriu: Marta de Santos.

Coreografia: Heidi Consegal.

Música: Jaume Albert.

Preu

10 euros. Les entrades es podran adquirir al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

La recaptació de la taquilla va destinada íntegrament a la companyia.

El Bar del Cafè Nou estarà obert com a mínim des de mitja hora abans i fins mitja hora després de la finalització de l'espectacle. 

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Info

 • Quan?
  02/07/2023 des de 19:00
 • Categoria

  Espectacle

 • On?

  Cafè Nou

 • Organitzador

  Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern