Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Íncubo

Escoltar

Íncubo

Un espectacle ple de drama, comèdia i feminisme de la Companyia Incesables

Íncubo és un monstre, un dimoni. La víctima és una dona, qualsevol dona. Aquesta peça teatral, on es barreja el treball textual amb una creació física i d'objectes molt singular, dona veu a aquestes dones. Com una tela gegant que t'embolcalla i no et deixa respirar, Íncubo envolta les nostres protagonistes. 

Es parla de la part més fosca de la societat envers la dona: la por, la inseguretat, el no saber mai si hi ha un perill imminent a la pròxima cantonada, des d'un to irònic i revelador.

Cia. Incesables
Incesables és una companyia emergent que neix a El Timbal: Centre de creació i formació escènica, en el CFGS en Tècniques d'Actuació Teatral. 

Tres actrius creadores unides per una visió conjunta que les porta a un treball harmònic. En el conjunt de les seves capacitats es troben la dansa, el cant, el teatre físic, el textual i la poesia.

Fitxa artística
Creació i interpretació: Eva Catena, Maria Montfulleda i Núria Ruiz
Assessora de direcció i moviment: Rosalía GT
Disseny sonor: Lion (Joel León)
Maquillatge: Alba López

Preu
Les entrades es podran comprar al preu de 6 € al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Més informació aquí.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Info

 • Quan?
  01/10/2022 des de 20:00
 • Categoria

  Espectacle

 • On?

  Teatre del Cafè Nou

 • Organitzador

  Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern