Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Íncubo, de Companyia Incesables

Escoltar

Íncubo, de Companyia Incesables

Drama, comèdia i feminisme

Íncubo és un monstre, un dimoni. La víctima és una dona, qualsevol dona. Aquesta peça teatral, on es barreja el treball textual amb una creació física i d'objectes molt singular, dona veu a aquestes dones. Com una tela gegant que t'embolcalla i no et deixa respirar, Íncubo envolta les nostres protagonistes. 

Es parla de la part més fosca de la societat envers la dona: la por, la inseguretat, el no saber mai si hi ha un perill imminent a la pròxima cantonada, des d'un to irònic i revelador.

Cia. Incesables

Incesables és una companyia emergent que neix a El Timbal: Centre de creació i formació escènica, en el CFGS en Tècniques d'Actuació Teatral. 

Tres actrius creadores unides per una visió conjunta que les porta a un treball harmònic. En el conjunt de les seves capacitats es troben la dansa, el cant, el teatre físic, el textual i la poesia.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Eva Catena, Maria Montfulleda i Núria Ruiz

Assessora de direcció i moviment: Rosalía GT

Disseny sonor: Lion (Joel León)

Maquillatge: Alba López

Preu

Les entrades es podran comprar al preu de 6 € al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Més informació aquí.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Info

 • Quan?
  30/09/2022 des de 00:00
 • Categoria

  Espectacle

 • On?

  Cafè Nou

 • Organitzador

  Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern