Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

inSOStenible

Escoltar

inSOStenible

Espectacle de dansa contemporània, performance i arts visuals a càrrec d'Abel Hernández & Aleix Lladó

Aquesta peça és un crit d'alerta a la població sobre el canvi climàtic. És urgent, corre pressa, no hi ha més temps! O ara o mai! És un repte sense fronteres que s’ha de combatre amb treball i esforç en comú.

inSOStenible narra de forma conceptual la història de dos peixos que, des del seu naixement fins a la seva mort, es troben amb diferents obstacles per culpa de la contaminació. Un mar ple de plàstic els impedeix poder ser lliures i viure amb tranquil·litat, un medi ambient trencat i contaminat és l'escenari d'aquesta petita peça performativa que té la intenció de conscienciar sobre la importància de preservar el medi ambient.

Es va estrenar al festival Nosaltres de Mataró el juliol d’enguany.

Abel Hernández
Format en dansa contemporània a l’Aula de Teatre de Mataró i a la universitat Codarts de Rotterdam. Ha treballat amb la companyia Theater und Orchester Heidelberg d’Alemanya sota la direcció de Nanine Linning, amb la companyia AURA de Lituània i amb la companyia nacional de Malta, Zfin Malta. Jiri Kylian, Marina Mascarell, Fèlix Landerer, José Agudo i María Rovira, entre d’altres, són alguns dels grans noms del panorama contemporani internacional amb qui ha col·laborat. Actualment resideix a Barcelona, on treballa com a ballarí per a múltiples projectes, com a coreògraf i com a docent de dansa contemporània.

Aleix Lladó
Pren classes d'interpretació a l'escola La SaCa i a l’Aula de Teatre de Mataró fins als 15 anys. Estudia dansa i teatre musical a l'Escola Coco Comín, on es forma en ballet clàssic, contemporani, claqué, hip-hop, sevillanes, espanyol, jazz, jazz modern, cant i interpretació, entre d’altres. També es forma en diverses disciplines de dansa i fa tallers a escoles com Som-hi Dansa, Aules, Crea Dance, Luthier i Dance esCool.

En la seva trajectòria com a artista ha actuat a teatres com ara el Victòria, l’Apolo, la Sala Barts o la Hiroshima. El novembre de 2021 debuta professionalment a la Sala Versus Glòries de Barcelona amb l’espectacle Evangelium de la companyia Crea Dance Company by Maria Rovira.

Preu
Les entrades es podran comprar al preu de 6 € al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Per a més informació:

Abel Hernández

Aleix Lladó

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant. 

Info

 • Quan?
  07/10/2022 des de 19:00
 • Categoria

  Espectacle

 • On?

  Teatre del Cafè Nou

 • Organitzador

  Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern