Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

J'ai avalé une fameuse gorgée de poison...

Escoltar

J'ai avalé une fameuse gorgée de poison...

Inauguració de l'exposició de l'artista Miquel Arnau

Miquel Arnau neix l'any 1960 en una casa de pagès d'Argentona.

Comença a pintar de jove, als voltants de casa seva, d'on extreia els principals temes per pintar. Més endavant, evoluciona i la seva pintura va perdent el caràcter realista per fer-se més abstracte, però sense perdre l'essència del que és real. El substrat es va mantenir i segueix així.

"No recordo quan vaig començar a pintar, era jove i gargotejava per plaer, no feia res que tingués una intenció precisa. Després, un dia agafes pintura i embrutes un paper i allò t'enamora; al final vaig agafar l'obsessió de voler fer Belles Arts i ser pintor."

És a partir de finals dels anys 90 que la seva pintura agafa força i prenen protagonisme els paisatges del seu entorn, el Maresme i el Vallès, i les seves obres esdevenen més personals, cada cop menys realistes i més abstractes, però sempre prenent com a punt de partida la natura que, en molts casos, entra en constant diàleg amb colors vius, forts i fins i tot estridents que li fan de marc.

L'obra que aquí es presenta, són alguns d'aquests paisatges del seu entorn, pintats amb un traç dur, enèrgic i on la gamma de colors que empra no és naturalista sinó triada independentment del paisatge i on el color comparteix protagonisme tot convertint-la en no naturalista.

I és aquí on radica la clau de la seva pintura, en aquesta comunió entre allò que veu i el color, que la domina i la transforma.

La seva obra s'ha exposat a Barcelona i en diverses galeries de Catalunya com ara Besalú, Mataró o Arenys de Mar, així com a Madrid.

Info

 • Quan?
  21/05/2022 des de 12:30
 • Categoria

  Inauguració d'exposició

 • On?

  La Destil·leria Espai Cultural

 • Organitzador

  La Destil·leria Espai Cultural

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern