Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

José Luis Paz Fo | Zahlen

Escoltar

José Luis Paz Fo | Zahlen

L'exposició "Zahlen" és una oportunitat única per conèixer l'obra de l'artista José Luis Paz Fo. El títol "Zahlen" és una paraula alemanya que es tradueix com a nombres. Un homenatge als números i les formes geomètriques que utilitza l'artista per crear la seva obra.

A través de l'exposició "Zahlen", Fo vol mostrar la bellesa i la complexitat que es poden trobar en els números i les formes matemàtiques. Aquests són components fonamentals de la vida quotidiana, i l'artista busca explorar la seva relació i la seva influència en el món de l'art i la cultura.

Per a Fo, els números i les formes són més que simples elements abstractes. Les matemàtiques i la geometria són la base de la creació de tots els éssers vius i a través de la seva obra pot explorar les relacions entre les formes, els colors i les proporcions matemàtiques.

Així, "Zahlen" és un títol que reflecteix la passió de l'artista per la ciència i la seva intenció d'explorar la seva bellesa i la seva influència en el món de l'art i la cultura a través de la seva obra.

L'exposició presenta obres sobre paper i fusta que representen els números del 0 al 9, que es repeteixen i es combinen en diferents formes i colors per crear patrons i seqüències fascinants. Aquestes obres mostren la precisió i la disciplina de l'artista.

Fo explora la relació entre els números i l'art, a través de l'ús de proporcions i simetries. Les obres mostren una gran habilitat tècnica, així com una comprensió profunda dels principis matemàtics que es troben en la natura i l'art.

En resum, l'exposició "Zahlen" ens convida a explorar la bellesa i el significat que hi ha en els números i les seves composicions.

Info

 • Quan?
  22/04/2023 des de 18:23
 • Categoria

  Exposició

 • On?

  La Destil·leria Espai Cultural

 • Organitzador

  La Destil·leria Espai Cultural

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern