Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Josep Maria Codina. Oratge

Escoltar

Josep Maria Codina. Oratge

Exposició al voltant de l’obra de Josep Maria Codina, un dels artistes en actiu més rellevants del panorama artístic local.

Nascut a Mataró l’any 1958, ràpidament va començar a crear el seu propi llenguatge pictòric per desenvolupar un univers particular. Des de la primera exposició individual a Mataró l’any 1985, ha conreat una llarga trajectòria expositiva en institucions públiques i privades a nivell nacional i internacional.

L’exposició recull una selecció d’obres de creació recent i fins i tot inèdites que dialoguen en un entorn de contrastos entre diferents tècniques i formats. L’obra de Codina es defineix pel caràcter introspectiu, en aquest cas ens mostra la seva visió més íntima i particular del pas del temps i dels records en un exercici de reflexió sobre la memòria personal i col·lectiva. Les seves obres es mostren com a testimonis del cicle vital amb títols tan suggerents com “Gènesi”, “Paisatges amb xiprer i estany”, “Octubre” i “Davallament”, sèries de forta càrrega ideològica i personal.

Josep M. Codina. Oratge forma part del projecte "Singulars", un cicle que des de 2015 promou la difusió d’un artista local de reconeguda trajectòria mitjançant una exposició, un programa educatiu i una publicació. Aquest projecte s’articula a partir d’una comissió encarregada d’escollir l’artista que exposa a Ca l’Arenas.


Info

 • Quan?
  19/04/2024 des de 19:00
 • Categoria

  Exposició

 • On?

  Ca l'Arenas. Museu de Mataró

 • Organitzador

  Museu de Mataró - Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern