Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junil a les terres dels bàrbars

Escoltar

Junil a les terres dels bàrbars

Presentació del llibre de Joan-Lluís Lluís

Ens il·lusiona portar, una vegada més, l'escriptor Joan-Lluís Lluís, i presentar la seva nova novel·la Junil a les terres dels bàrbars.

“Una vegada hi havia un home que menyspreava la seva filla.” Amb començament de rondalla apareix l'heroïna d'aquesta història, anomenada Junil. Encola papirs a la llibreria del pare i aprèn a llegir a l'ombra del seu menyspreu. Però mort el pare, morta la ràbia —i és la filla qui ha concebut l'arma del crim. Fuig a peu amb tres esclaus. El temps és el principi de l'era cristiana; el lloc, una marca de l'Imperi romà. Travessen la frontera i aprenen a anar a palpes pel món, on els déus i les llengües varien. Què diuen els estranys amb qui topen? Què volen? A mesura que avancen, l'afany de caminar eclipsa la por i s'encomana a altres fugitius.

Junil a les terres dels bàrbars és la setena novel·la de Joan-Lluís Lluís i un acte de fe en la imaginació: una gran i esplendorosa novel·la d'aventures, amb les peripècies com a llenguatge i l'estranyesa com a condició.

“De la mateixa manera que descric com sobreviuen els personatges, com troben menjar per alimentar-se, com sobreviuen al fred o a les poblacions hostils, també mostro com la literatura és una font de supervivència. Trobo que no es diu prou que l’ésser humà és un animal de ficció. Escoltar ficcions ens anima.”

Info

 • Quan?
  17/09/2021 des de 17:51
 • Categoria

  Presentació de llibre

 • On?

  Dòria Llibres

 • Organitzador

  Dòria Llibres

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern