Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Capella dels Dolors interpretada en llengua de signes catalana

Escoltar

La Capella dels Dolors interpretada en llengua de signes catalana

Visita guiada especial en llengua de signes per a persones sordes o amb dificultats auditives. Dins dels actes de celebració de les Jornades Europees de Patrimoni

El conjunt dels Dolors de la Basílica de Santa Maria de Mataró és un dels espais més importants del barroc català. Començat abans de la guerra de Successió i finalitzat dues dècades després, custodia un extraordinari conjunt pictòric sorgit del taller d’Antoni Viladomat i Manalt (1678-1755), considerat el millor pintor català de la primera meitat del segle XVIII.

La visita permet descobrir la capella, la sagristia i la sala de juntes. Després de la restauració de la capella, s’ha reobert la sala de juntes, considerada com la capella Sixtina de Mataró, que ara es pot admirar amb una il·luminació i una ambientació renovades.


Activitat gratuïta. Cal reserva prèvia al web www.cataloniasacra.cat. I dins, cal anar a Actualitat / Agenda / La Capella dels Dolors.

Caldrà seguir la normativa de prevenció sanitària vigent: registre d’assistència, mascareta obligatòria, gel hidroalcohòlic, distància i grups reduïts.

Info

 • Quan?
  09/10/2021 des de 12:00
 • Categoria

  Visita guiada

 • On?

  Basílica de Santa Maria

 • Organitzador

  Organitzen: Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró i Catalonia Sacra

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern