Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La del Soto del Parral

Escoltar

La del Soto del Parral

Sarsuela a càrrec de la companyia Rafató Teatre

La del Soto del Parral és obra d'Anselmo Carreño i Luis Fernández Sevilla, amb música de Reveriano Soutullo i Vert. Es va estrenar a Madrid (Teatro de la Latina) el 26 d’octubre de 1927.

Obra de costums rurals que té lloc a Segòvia, on la intriga, la gelosia i la ploma del Tio Prudencio aconsegueixen gairebé destrossar una família, la de l'Aurora i en German. Per guardar un secret que ell creu inconfessable, en German perd l'amistat del seu amic de l'ànima, en Miguel, que no pot suportar-ho i crea la confusió que porta l'obra a una situació dramàtica.

Afortunadament, gràcies a la intervenció del Tio Sabino, un home de gran experiència a qui la vida ha fet savi, s'arregla tot feliçment.

La música, d'una gran bellesa, ajuda a situar l'acció, passant per moments romàntics, com el cor dels enamorats, per moments dramàtics, com el duo d'Aurora i German, moments de força, com el concertant del final del segon acte, o moments que provoquen el riure de l'espectador, com per exemple, el duo còmic o la popular “A la consulta”.

Tots aquests ingredients fan que La del Soto del Parral sigui una de les sarsueles més brillants que s'ha escrit mai. 

Rafató Teatre com a productora de teatre líric comptem amb una llarga trajectòria i disposem de professionals de gran renom del món de l'òpera i la lírica per les nostres representacions.

Durant els últims anys hem desenvolupat una gran labor en la difusió de la sarsuela, que sempre representem amb respecte i rigor.

Solistes principals: Alberto Cazes, baríton; Susana Torregrosa, mezzosoprano, i Jesús Piñeiro, tenor.

Amb l'Orquestra Chalumeaux.

Cor titular de la Companyia de Sarsuela Ciutat Comtal.

Direcció musical de Xavi Dolç.

Coordinació general de Rafa Miralles.

Info

 • Quan?
  26/06/2022 des de 18:00
 • Categoria

  Sarsuela

 • On?

  Teatre Monumental

 • Organitzador

  Organitzen: Foment Mataroní i Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern