Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Gavina. Versió lliure de l’obra d’Anton Txékhov

Escoltar

La Gavina. Versió lliure de l’obra d’Anton Txékhov

Àlex Rigola es torna a endinsar en l’univers d’Anton Txékhov per convidar-nos a reflexionar sobre la pèrdua de direcció davant una realitat que ens arrossega cap als esdeveniments.  

Tres actrius, dos actors i un dramaturg/director parlant dels seus desitjos i el seu amor pel teatre. O potser d’una mare i un fill que malgrat estimar-se no es troben i es fan mal. O potser de la història del que volem i mai aconseguim. O potser de l’amor entre dues persones de diferents generacions. O potser del primer amor escapçat. O potser de la frustració de no quedar mai content amb el fet creatiu. O potser de la lluita amb el desig. O potser de la por de fer-nos grans i anar desconnectant del que ens envolta. O potser dels milers d’amors no correspostos de la humanitat. O potser de la història de com carregar-se un amor. Morir, estimar i fer teatre.

Dramatúrgia i direcció: Àlex Rigola
Amb: Nao Albet, Pau Miró, Xavi Sáez, Mónica López, Melisa Fernández, Roser Vilajosana.
Ajudant de direcció: Alba Pujol 

programa de mà

Afectació per la limitació d'entrada i sortida de persones de cada terme municipal
La RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre limita l’entrada i sortida de persones de cada terme municipal des de les 06.00 hores de divendres fins a les 06.00 hores de dilluns.L’espectacle es veu afectat per la limitació d’entrada i sortida dels termes municipals.Procedirem al retorn de l’import a totes aquelles persones que es vegin perjudicats per la resolució.Per tal que poguem procedir al retron de l’import us haureu de posar en contacte amb la Direcció de Cultura aportant el document adjunt complimentat.

mesures de prevenció de la COVID-19 

Info

 • Quan?
  13/12/2020 des de 20:00
 • Categoria

  Espectacle

 • On?

  Teatre Monumental

 • Organitzador

  Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern