Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mà amiga

Escoltar

Mà amiga

Mataró s'uneix a la lluita contra l'ELA presentant el conte infantil Mà amiga, amb Pep Plaza i Espertac Peran

Amb motiu del Dia Mundial de l’ELA (21 de juny), el dissabte 18 de juny es presentarà el conte infantil Mà amiga. La presentació serà una festa familiar amb música, contacontes, pintacares i un taller infantil de xapes.      

El conte està realitzat per tres germans, el pare dels quals pateix ELA (Esclerosis Lateral Amiotròfica), i els beneficis es recapten a través de la Fundació Miquel Valls van destinats a Tricals, per a la recerca d’una cura.  

L’ELA és una malaltia neurodegenerativa que pateixen 4.000 persones a Espanya. Actualment, no té cura ni tractament per aturar el seu procés degeneratiu. És per aquesta raó que les iniciatives individuals i en col·laboració amb entitats pioneres en la recerca sobre aquesta malaltia són clau per trobar una cura. 

La presentació del llibre serà un esdeveniment festiu pensat per a famílies i estarà guiat pel tàndem format per l’humorista Pep Plaza i el periodista Espartac Peran, i comptarà amb contacontes, pintacares (de la mà de @Carmen_facepainting_barcelona) i taller de xapes (amb l’esplai Enlleura’t).

L'acte està organitzat per NEM (Negoci Empresa Mataró), el restaurant Auto d’Ara i Barram i hi col·labora l’Ajuntament de Mataró, l’esplai Enlleura’t i la copisteria La Feina.

Info

 • Quan?
  18/06/2022 des de 18:30
 • Categoria

  Presentació de llibre i espectacle familiar

 • On?

  Plaça de l'Ajuntament

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern