Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Manchas. El castigo de Abundancia

Escoltar

Manchas. El castigo de Abundancia

Lorena Madurga presenta un solo de circ contemporani que narra la història d’una mare i les seves quinze filles

El projecte neix del desig de l’artista d’unir, en una mateixa creació, les arts plàstiques i el circ a través de la relectura del mite grec de Medea.
Manchas. El castigo de Abundancia ens permet assistir al naixement, vida i mort de la deessa Abundància, alhora que gira al voltant d’una maternitat que es compon d’amor i odi a parts iguals. La peça explora diferents dualitats: la geometria i l’asimetria, el sa i el podrit, i la mort i la vida, per convertir-se en una porta a un món fantàstic on el naixement és un procés dolorós, la vida un canvi constant i la mort la calma, el silenci i la relaxació.
Aquest relat mitològic es construeix a través d’un llenguatge performatiu en què el moviment i l’escenificació dels objectes narren les accions.


Lorena Madurga ha combinat estudis d’arts plàstiques amb circ i dansa. Es va graduar en Belles Arts per la Universitat de Salamanca i es va traslladar a Barcelona per estudiar a l’escola de circ Rogelio Rivel i formar-se en circ social a l’Ateneu de Nou Barris. En finalitzar els seus estudis, va entrar en contacte amb La Central del Circ que es va convertir en un trampolí per connectar amb altres artistes amb qui també fa formacions. Més tard, va cursar dansa contemporània a l’escola ESDM de Barcelona i es va formar amb ballarins com Olga Álvarez, Rafa Jagat i Edward Tamayo. En l’actualitat, continua formant-se de manera independent amb classes i tallers de moviment.

Info

 • Quan?
  26/05/2024 des de 19:00
 • Categoria

  Assaig obert de l'espectacle

 • On?

  Can Gassol. Centre de Creació d'Arts Escèniques

 • Organitzador

  Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern