Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Maresme Sound | Zesc + Tiger Mosquito

Escoltar

Maresme Sound | Zesc + Tiger Mosquito

En el marc de la segona edició del cicle Maresme Sound

Aiguamoll Records, Cultura Mataró i Dòria Llibres es van aventurar a organitzar un cicle de concerts que la pandèmia els va obligar a aturar i a reprogramar en formats diferents. Aquest curs tornaran a portar propostes musicals a la ciutat.

Tiger Mosquito és una picada contagiosa de garatge, protopunk i powerpop per dansar com si s'hagués d'acabar el món. El quartet de Barcelona va néixer en 2016 com a trio, formació amb la qual van publicar a finals de 2017 el seu primer EP amb el títol Motorpop, en format casset i CD, de la mà d'Aiguamoll Rècords. Una declaració d'intencions amb una bona acollida que consta de 6 píndoles de rock'n'roll enregistrades a l'Estudi24 de Mataró per Joan Villanueva i masteritzades a San Pedro, Califòrnia, pel seu amic Daniel Berjano. La portada del disc és a càrrec d'Adrià El Marquès, il·lustrador barceloní i cantant de Penny Cocks.

L'any 2019, Tiger Mosquito va presentar Funny Meal, una picada contagiosa de garatge i psicodèlia. Amb temàtica culinària, l'EP consta de tres plats-cançons. El directe explosiu de la banda ja ha rodat per sales i festivals de referència de la Península, com ara el Gambeat o Barbara Ann, compartint escenari amb bandes de la talla de Radioactivity o Wesley Fuller, o a Barcelona i rodalia com ara Not Now No Way o A Wamba Buluba on han pogut compartir escenari amb bandes de la talla de Kid Congo, Els Lullies, Kurt Baker.

Els quatre músics demostren en directe la seva llarga trajectòria i experiència en mil projectes com The Outside Hours, The New Raemon, Stained Blood, Dead in Montana… Els integrants del grup són:
David, guitarra i veu; Victor, guitarra i veu; Salva, bateria, i Javi, baix.

Zesc es mou entre el garatge de la serralada de Marina i el pop de guitarres esmolades, teclats sintetitzats, balenes siderals i reverberació sorollosa.

Ferida és el seu treball, enregistrat entre els tres components de la banda (Judit M. Gené, Quentin Lionmane i Francesc Gil), autoproduït i gravat en el garatge de casa, com el seu primer treball. Una vegada més, l'EP ha estat editat en format casset i en format digital per Càmping rècords. 

Ferida té un so més fosc i sorollós, amb molt de protagonisme dels teclats ambientals i envolupants, una bateria més primitiva i contundent i una guitarra hipnòtica i distorsionada. Ferida fa referència a la manera que té Zesc de crear; totes les cançons neixen a partir d'una ferida emocional que sagna en forma de cançó. El títol, per tant, és en el fons un homenatge a aquest impuls brutal i creatiu. Els temes ens parlen de totes aquelles ferides inevitables i invisibles.

Els components del grup són: Judit M. Gené, teclats i veu; Francesc Gil, guitarra i veu, i Quentin Lionmane, bateria. 

Les entrades per aquest i la resta dels concerts del Maresme Sound es podran comprar per anticipat a Dòria llibres

Info

 • Quan?
  21/05/2022 des de 19:00
 • Categoria

  Música

 • On?

  Can Boet. Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural

 • Organitzador

  Maresme Sound (Dòria Llibres, Aiguamoll Música i Cultura Mataró)

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern