Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Dibuixa

Escoltar

Mataró Dibuixa

Obertura de l'exposició col·lectiva impulsada per l'Associació Sant Lluc per l'Art i Amàlia17 Tallers

Aquest és un projecte conjunt, obert i transversal, començat el mes d’abril de 2020, generat i canalitzat a Instagram en temps de confinament i de pandèmia, on participen més de 150 persones amb els seus dibuixos.

Si es presenta l'art com la representació de la individualitat, el que presentem en aquesta mostra no és tant el resultat d'aquesta individualitat com els artistes. Una bona part dels quals no estan dins el mercat de l'art ni es plantegen si el terme els escau. Molts compaginen la seva activitat de dibuixants amb una professió que no sempre té a veure amb el món de l'art. Dibuixen per relaxar-se, per expressar la seva creativitat, dissenyar o per comunicar-se sense cap intenció artística.

Tots tenen en comú la ciutat de Mataró i haver dibuixat en aquests temps de confinament que ens ha tocat viure i en què hem hagut d'aprendre noves maneres de socialitzar o gestionar sentiments sobrevinguts, com la por, la incertesa o la desorientació. Quan ens ha arribat el regal inesperat de la desacceleració imposada hem hagut d'aprendre a correcuita a conviure amb nosaltres mateixos i els nostres pensaments i, molts, hem decidit dibuixar.

Aforament limitat

Info

 • Quan?
  05/11/2020 des de 19:30
 • Categoria

  Obertura d'exposició

 • On?

  Ateneu Fundació Iluro

 • Organitzador

  Organitzen: Associació Sant Lluc per l'Art i Amàlia17 Tallers

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern