Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Música de cambra. Concert II

Escoltar

Música de cambra. Concert II

Segon concert d'aquest nou cicle de música de cambra impulsat per l'Aula de Música Masafrets, que es presenta com una proposta refrescant i moderna de la música clàssica.

El cicle La Modesta ha nascut per a apropar la clàssica de cambra a tots els públics, recuperant repertoris de compositores històriques i contemporànies, però també música poc programada en els grans circuits de la clàssica.


La Modesta ha estat gestada per un grup de joves que es dediquen a la clàssica des de diferents punts de vista: la interpretació, la gestió i la pedagogia, i volen abordar la creació d’aquest nou cicle amb el feminisme, la inclusió i la diversitat com a punts de partida. 
El primer programa del cicle tindrà dues parts, una primera amb un passi pedagògic dirigida a tothom. En aquesta primera part, les intèrprets que hi participin lliurement podran tocar fragments o moviments concrets, explicant la història i les vivències de les obres vinculades al concert. La segona part serà el concert pròpiament dit, i comptarà amb la col·laboració de les violinistes Anna Roca Codina i Ariadna Rodríguez Masafrets, el viola Oriol Tort Cano, el violoncelista Adrià Cano Rocabayera i el pianista Daniel Ariño Fernández, que interpretaran obres de Clàudia Baulies, Germaine Tailleferre, i Antonin Dvorak.


El projecte de La Modesta es construeix a partir d'una idea transversal que engloba l’art, la pedagogia i l'àmbit social. Un cicle ideat des de diversos punts de vista i d’acció com poden ser l’ensenyament musical, la implicació de les escoles de música locals, la situació del repertori musical actual i històric, la implicació de les intèrprets professionals i la creació d’altres continguts extramusicals que puguin servir per a disfrutar i comprendre la música en la seva totalitat.
Abans del concert us animem a descarregar el següent text (https://lamodesta.cargo.site/Recursos-pedagogics), obert a tota la ciutat, que ha estat elaborat per l'equip pedagògic de l'Aula Masafrets, on hi trobareu tant propostes d'activitats relacionades amb el repertori com història dels compositors/es.


Programa

Quintet amb piano

Morphing clouds, de Clàudia Baulies
Quartet núm. 1, de Germaine Tailleferre (1892-1983)
Quintet núm. 1, de Antonin Dvorak (1841-1904)

Anna Roca Codina i Ariadna Rodríguez Masafrets, violins
Oriol Tort Cano, viola

Adrià Cano Rocabayera, violoncel
Daniel Ariño Fernández, piano

Preus d’entrada: 7€ anticipada, 10€ taquilla.
Descomptes:
Persones menors de 30 anys: 5€
Persones que han participat a un taller o a la sessió prèvia del concert: gratuït.
Persones majors de 65 anys: gratuït.
Persones que treballen en el món de les cures (gent gran, diversitat funcional), i vingui acompanyant a una altra persona: gratuït.

Les entrades es poden adquirir també a les oficines de Cultura (carrer Sant Josep, 9, de dilluns a divendres de 9 a 14 h), a la Fundació Iluro (carrer Bonaire, 3), i a l'Aula Masafrets (carrer Arnau Palau, 3).

Info

 • Quan?
  09/07/2022 des de 18:30
 • Categoria

  Música. Cicle La Modesta

 • On?

  Ateneu Centre Cultural

 • Organitzador

  Organitzen: Aula de Música Masafrets

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern