Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

No hay que dar voces

Escoltar

No hay que dar voces

Amb motiu de la celebració de la Nit dels Museus, us convidem a dues accions teatralitzades de la Compañía La Soledad (Marc Caellas i Esteban Feune de Colombi) al voltant de l'exposició "Volaverunt. Els gravats de Goya"

 • No hay que dar voces
 • 2022-05-14T20:30:00+02:00
 • 2022-05-14T23:59:59+02:00
 • Amb motiu de la celebració de la Nit dels Museus, us convidem a dues accions teatralitzades de la Compañía La Soledad (Marc Caellas i Esteban Feune de Colombi) al voltant de l'exposició "Volaverunt. Els gravats de Goya"

"Volaverunt. Els gravats de Goya" ens ofereix l'oportunitat de descobrir les quatre sèries d'estampes de l'artista aragonès que atresora el Museu de Mataró: Caprichos (1797-1799), Los desastres de la guerra (1810-1815), Tauromàquia (1814-1816) i Proverbios, també anomenada Disparates (1815-1819). 

Aquesta exposició, comissariada per la crítica d’art Aina Mercader, mostra els gravats originals acompanyats de les intervencions dels artistes Irene Solà, Anna Dot, Marcos Prior i la Compañía La Soledad (formada per Marc Caellas i Esteban Feune de Colombi). Les seves propostes artístiques, creades específicament per a aquesta exposició, formen un conjunt d'aproximacions i derives a partir de l'obra de Goya. 

Amb motiu de la celebració de la Nit dels Museus, us convidem a dues visites teatralitzades, a càrrec de la Compañía La Soledad. Sota el títol No hay que dar vocesi prenent com a punt de partida l'obra de l'escriptor Ivo Andric, Marc Caellas i Esteban Feune de Colombi, ens fan reflexionar sobre el rol de l'artista i l'abisme que s'obre entre ell i la societat. El misteri del gravat perdut del Museu de Mataró, el número 16 de la sèrie Los desastres de la guerra, connecta amb aquesta necessitat de l'artista d'arrencar peça per peça la vida i els somnis de l'home per a donar-los forma i fixar-los sobre el paper. 

En aquestes visites, hi participa l'il·lustrador Pedro Strukelj, que dialoga en viu amb una misteriosa veu que reprodueix aquest Goya imaginat per Andric, Feune de Colombi i Caellas. 

Activitat gratuïta. Aforament limitat a 30 persones per sessió (20.30 i 22 h)

Cal inscripció prèvia: 937 412 930 / educacultura@ajmataro.cat

Info

 • Quan?
  14/05/2022 des de 20:30
 • Categoria

  Visita teatralitzada

 • On?

  Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró

 • Organitzador

  Museu de Mataró - Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern