Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pis compartit + Ja no hi ets

Escoltar

Pis compartit + Ja no hi ets

Muntatges teatrals del Batxillerat d'Arts Escèniques Laia l'Arquera

L’alumnat de 2n del Batxillerat Escènic de l'Institut Laia l’Arquera tenen com a objectiu de curs enfrontar-se al procés de creació i posada en escena d’un muntatge teatral amb tots els seus elements.

Adaptar-se a un teatre i treballar amb els elements tècnics necessaris és fonamental per a aquest procés de creació. Sense públic, les arts escèniques no tenen sentit i és per això que obren a la ciutadania la feina feta, per dotar de sentit aquest procés creatiu amb la representació de dos espectacles que giren entorn del món juvenil: Ja no hi ets, de Maxi de Diego, i Pis compartit, adaptació de Pis al carrer Paradís de J.M. Uyà.

Pis compartit és una obra ambientada en els anys 80 on els clixés de gènere eren molt evidents. Un malentès a l’hora de llogar un pis crearà un cúmul de relacions i situacions complexes entre nois i noies que es veuen obligats a compartir habitatge.

Ja no hi ets parla de problemàtiques socials a través de somnis. Allò que somiem és més real que la mateixa realitat? Somiem el que estem vivint i ens ajuda a fer de vàlvula d’escapament? Tant de bo, a vegades, la realitat fos un somni. Les joves que somien transitaran per problemes de relacions de parella, familiars, escolars i anhels de millora.

El Bar del Cafè Nou estarà obert com a mínim des de mitja hora abans i fins mitja hora després de la finalització de l'espectacle

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant

Info

 • Quan?
  14/04/2023 des de 18:30
 • Categoria

  Espectacles

 • On?

  Cafè Nou

 • Organitzador

  Batxillerat Arts Escèniques Institut Laia l'Arquera

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern