Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Postal de Gegants

Escoltar

Postal de Gegants

Ara és moment d’exercir de bons amfitrions. Aquest any ens visiten els Gegants de Manacor, en Vicenç i la Catalina. Vinguts en vaixell des de Mallorca, els gegants han arribat a la ciutat i enfilaran La Riera des del Portal de Barcelona. A l’Ajuntament els esperen la Família Robafaves, l’Àliga i les autoritats. Els faran la rebuda institucional, amb els parlaments, l’intercanvi d’obsequis i els balls. Tot seguit, els Gegants de Manacor, la Família Robafaves i els Nans faran una cercavila pels carrers del centre històric, pujant La Riera, girant pel carrer de Bonaire, seguint per Santa Maria i baixant pels carrers de darrere fins a arribar a la plaça de la Peixateria, on hi haurà el comiat als gegants convidats. 

Recorregut conjunt de la Família Robafaves i els Gegants de Manacor: Ajuntament, La Riera munt, carrer de Bonaire, carrer de Sant Francesc d’Assís, plaça de Santa Maria, carrer de la Beata Maria, carrer de Don Magí de Vilallonga, plaça del Beat Salvador, carrer de Na Pau, carrer de Sant Cristòfor i plaça de la Peixateria.

La Família Robafaves i els Nans tornaran cap a l’Ajuntament i faran les últimes dormides del dia.A la cruïlla entre el carrer d’Argentona i el carrer de Bonaire hi haurà un Espai accessible de Les Santes. En aquest tram la cercavila moderarà l’ús dels artificis pirotècnics, les comparses transitaran de manera tranquil·la i ordenada sense canvis de direcció, la percussió dels músics serà uniforme i constant. A més a més hi haurà: espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda, un/a informador sobre el desenvolupament de l’acte, un espai privat per afavorir la calma i assistència sanitària.

Info

 • Quan?
  28/07/2023 des de 18:30
 • Categoria

  Cercavila i balls

 • On?

  Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern