Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prats Vius, un projecte de restauració de prats seminaturals per la biodiversitat

Escoltar

Prats Vius, un projecte de restauració de prats seminaturals per la biodiversitat

Conferència a càrrec de Guillem Mas, de Paisatges Vius, dins del programa de conferències i sortides del seminari "Prats i pastures, espais de biodiversitat"

El projecte Prats Vius té com a objectiu la conservació de diverses tipologies de prats seminaturals a Catalunya  a través de tres línies de treball principals: 1. L'establiment d'acords de custòdia amb propietaris de prats rics en espècies per garantir la seva conservació, 2. la gestió activa d'aquests prats per a la biodiversitat i també per a la recol·lecció de llavors i 3. La utilització d'aquestes llavors per a millorar prats degradats a través de tècniques innovadores.

Cal inscripció prèvia aquí. Cal que ompliu el formulari amb les vostres dades i trieu el "Curs/Activitat" al desplegable que surt clicant [ ... ] 

En finalitzar el seminari es lliurarà un certificat d’assistència als inscrits que acreditin haver participat en un mínim de sis conferències i dues sortides. Aquestes persones també rebran gratuïtament un exemplar del volum 35 de la revista científica L’Atzavara (any 2025), monogràfic entorn dels temes tractats en aquest seminari.

Info

 • Quan?
  04/04/2024 des de 19:30
 • Categoria

  Conferència EMC

 • On?

  Espai Mataró Connecta

 • Organitzador

  Organitzen: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN)

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern