Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pregó de Setmana Santa

Escoltar

Pregó de Setmana Santa

Acte d'obertura de la Setmana Santa mataronina, a càrrec del pregoner Dídac Padilla i amb l'actuació del grup musical Esencia Flamenca.

El pregó de Setmana Santa 2021 es farà per primer cop al Teatre Monumental. Un nou emplaçament per tal de poder ajustar-se a les mesures i requeriments del moment actual.

El pregoner i anunciador de la Setmana Santa Mataronina serà Dídac Padilla. Padilla és un jove confrare de Mataró membre de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza i fins el moment era costalero de Jesús. L’any passat va participar molt activament de la campanya #setmanasantaacasa, fet pel qual ha estat escollit. Pregonarà en aquest context de pandèmia i on a més farà entendre al dimensió vital de joves que entren a les confraries i germandats.

L'acte serà presentant per Ivan RomeroSandra García, pregoners del 2019.

Hi haurà l’acompanyament musical d’Esencia Flamenca  El grup vindrà directament des de Sevilla per participar a l’acte.  Aquest grup és liderat per Fernando Larios. Aquest músic i el seu grup van fer l’acte central del cap de Setmana a Sevilla al Teatre de Triana. Aquest és el primer cop que intervindran en un acte a Catalunya.

Caldrà que es respectin totes les mesures de contenció i prevenció del Teatre Monumental.

L'acte s'emetrà en directe per Mataró Audiovisual i pel web de Cultura.

Info

 • Quan?
  13/03/2021 des de 19:00
 • Categoria

  Festes i tradicions

 • On?

  Teatre Monumental

 • Organitzador

  Organitzen: Comissió de la Setmana Santa i Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern