Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què és la desertificació i per què hem d'afrontar aquest problema

Escoltar

Què és la desertificació i per què hem d'afrontar aquest problema

Videconferència a càrrec de Jaime Martínez Valderrama (UA), dins el programa de conferències i sortides del seminari "Fenòmens naturals extrems: destruir per renéixer"

La desertificació desposseeix els paisatges de la seva capacitat productiva, fent-los semblants als deserts. Entendre que l'activitat humana n'és la principal causa, en connivència amb variacions climàtiques cada cop més freqüents (com les sequeres), és clau per desenvolupar solucions efectives.

Cal inscripció prèvia, aquí. Cal que ompliu el formulari amb les vostres dades i trieu el "Curs/Activitat" al desplegable que surt clicant [ ... ]. S'enviarà l'enllaç a la videoconferència a les persones inscrites. 

En finalitzar el seminari es lliurarà un certificat d’assistència als inscrits que acreditin haver participat en un mínim de set conferències i dues sortides. Aquestes persones també rebran gratuïtament un exemplar del volum 33 de la revista científica L’Atzavara (any 2023), monogràfic entorn dels temes tractats en aquest seminari.

Info

 • Quan?
  10/05/2022 des de 19:30
 • Categoria

  Conferència

 • On?

  Activitat virtual

 • Organitzador

  Organitzen: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN)

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern