Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sibelius & Elgar. Orquestra Simfònica de Sant Cugat

Escoltar

Sibelius & Elgar. Orquestra Simfònica de Sant Cugat

Salvador Brotons dirigeix l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 700 concerts al Teatre-Auditori Sant Cugat, seu de l’Orquestra, i altres escenaris del país com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de Congressos de Catalunya, l’Auditori de Barcelona, Teatre Tívoli i Teatre Victòria de Barcelona, Palau Sant Jordi, Santa Maria del Mar, Teatre Fortuny de Reus, Teatre Kursaal de Manresa, Atrium de Viladecans, Teatre Zorrilla de Badalona, Teatre La Faràndula de Sabadell, Auditori Enric Granados i Teatre La Llotja de Lleida i a la nau central del temple de la Sagrada Família. Des de l’any 2016, l’Orquestra ofereix també un cicle de concerts al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.

El repertori de l’OSSC és molt ampli, amb estils tan diferents com el jazz, la música popular, l’òpera, la música contemporània, el repertori simfònic universal i estrenes de compositors actuals.

L’Orquestra ha actuat sota la direcció de Salvador Brotons, Joan Albert Amargós, Edmon Colomer, Donald Appert, Miguel Roa, Enrique Ricci, Miquel Ortega, David Jiménez, Peter Herbolzheimer, José Carlos Martínez, Juan Asin, Juan E. Guacci, Jordi Piccorelli, Daniel Gil, Grigor Palikarov, Antoni Ros-Marbà, Gerard Claret, Luca Bagagli, Santiago Serrate i Roit Feldenkreis. El director titular és el mestre Josep Ferré.

Programa

Concert per a violí i orquestra en re menor, op. 47, de Jean Sibelius (1865-1957)

Variacions Enigma, op. 36, d'Edward Elgar (1857-1934)

Info

 • Quan?
  12/02/2023 des de 18:00
 • Categoria

  Concert

 • On?

  Teatre Monumental

 • Organitzador

  Foment Mataroní

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern