Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tartalana 17. El gravat: veus i mirades

Escoltar

Tartalana 17. El gravat: veus i mirades

Exposició del col·lectiu Tarlatana 17

Exposició del col·lectiu de gravadors Tarlatana 17, al voltant del gravat, amb la intenció de reivindicar-ne el valor artístic i mostrar-ne la complexitat.
En aquesta variada mostra d'obra, a voltes seriada, però sovint com a obra única, tenim un clar exemple tant d'originalitat com de força expressiva. Hi trobem les diferents mirades dels autors plasmades en cadascuna de les seves obres. Veus i mirades que busquen dialogar amb l'espectador, i també veus de persones que, parlant d'art, inspiració i creativitat, ens conviden a la reflexió i ens acompanyen al llarg d'aquest recorregut gràfic.

Tarlatana 17 és un col·lectiu de gravadors nascut el 2017, fruit de l’amistat i la coneixença entre diferents gravadors, que pretén divulgar i promoure l’obra gràfica. En les seves exposicions s’hi poden trobar obres realitzades a partir de les tècniques tradicionals del gravat junt amb altres obres més experimentals. Els gravadors d'aquest col·lectiu, com els fils de la tarlatana, reivindiquen la seva diversitat i, alhora, se senten també integrants d’un grup amb objectius comuns. D’aquí el nom de 'tarlatana', perquè en aquest teixit els fils sumen, malgrat que les diferents orientacions de l’ordit i la trama apuntin cap a llocs diferents.

Info

 • Quan?
  17/12/2020 des de 17:30
 • Categoria

  Exposició

 • On?

  Ateneu Fundació Iluro

 • Organitzador

  Associació Tarlatana 17

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern