Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Transfer. Pía Sommer

Escoltar

Transfer. Pía Sommer

Exposició d'obra de l'artista Pía Sommer

Fa gairebé una dècada que Pía Sommer desenvolupa treballs en silenci que referencien una activitat plàstica en la qual s’assumeixen unes transferències relacionades amb la imatge i el so. L’exposició presenta diverses dimensions o estats que s’entreteixeixen: poesia, pintura, instal·lació, objecte i espai acústic. Aquests moviments escripturals, pictòrics, gràfics, casualment escultòrics i de traspàs visiu, recauen en l’argument dels aparents estats de deriva que solen repetir-se en les recerques i el fer artístic de la creadora multidisciplinària.

“TRANSFER” prové d’una comprensió natural de les condicions humanes de creació i llibertat; obre un marc d’exploració cap a les diverses relacions que hi ha entre les transferències del visible a l’invisible, del present a l’absent, de la mirada llunyana per crear proximitat o del treball amb la fantasmagoria de la imatge que suposa una especialitat impalpable i incerta del que veiem i escoltem. Tècniques com el frottage, pintura vetllada, traspassos solars, escultura trencada i digitació musical, es desmaquillen de les velles caselles de l’art per oferir una proposta complexa en la seva senzillesa, sumant-hi des de peces bidimensionals fins a construccions espacials.

El material de producció majoritàriament és el paper. Lloc que habita l’obra de l’artista des del seu  fer poètic. 

Hi haurà activitats complementàries a l'exposició:
Taller de 'Frottage' el dissabte 5 de desembre a les 11 i a les 12.15 h.
Visita comentada a càrrec de l'artista també el dissabte 5 a les 18 i a les 19.15 h
És imprescindible fer reserva prèvia a La Destil·leria

Pía Sommer (Xile, 1981)
Treballa aspectes relacionats amb el so i allò visible, és poeta, artista interdisciplinar i parteix de La Internacional Ruidísta. Ha estat convidada a diverses exposicions, individuals i col·lectives, festivals, xerrades, lectures, publicacions, galeries i museus nacionals i internacionals d’Amèrica Llatina i Europa.

www.piasommer.com
https://soundcloud.com/piasommer
https://vimeo.com/piasommer

Una producció del M|A|C en col·laboració amb La Destil·leria Espai Cultural

Més informació i reserves a info@destilleria.com

Info

 • Quan?
  28/11/2020 des de 12:00
 • Categoria

  Exposició

 • On?

  La Destil·leria

 • Organitzador

  La Destil·leria Espai Cultural

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern