Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una del Oeste

Escoltar

Una del Oeste

Comèdia

Sinopsi

Comèdia que recrea la vida a l’Oest Llunyà, amb els personatges típics i un gall que canviarà la història dels seus habitants.

Durada: 1 hora.

Grup de Teatre Magín

Format per persones ateses pels serveis socials de Mataró, el Grup de Teatre Magín va néixer fa 12 anys. A partir de la comèdia de la improvisació, les seves obres de creació col·lectiva no compten amb diàlegs escrits. El seu objectiu és gaudir de l’humor i fer riure els espectadors i espectadores.

Fitxa artística

Interpretació: Antoni Roy Recoder, Francisco Montes Izquierdo, Anotnio López Sánchez, Ricardo García Carmona, Consolación Candel Caro, Maria Rosario García Carmona, Manuel Cuevas Martín, Pablo Montejano Carrera, Antonio Manuel Pendón Fernández, Ramon Gonzalez del Arco, Milagros Serrano Garcia, Juan Bermúdez Gallarín, Dolores Bermúdez Gallarín, Rosa María Valle Mimbrero i Ildefonso Gutiérrez Rodríguez.

Direcció: Cristina Benesey.

Ajudantia de direcció: Toni Roy.

Tècnic de so: Tony Roy.

Coreògrafa: Mila Serrano.

Reserva d’invitacions

Espectacle gratuït. Invitacions al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Més informació aquí

L'espectacle compta amb servei de Bar des de mitja hora abans i fins a mitja hora després de la seva finalització.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant. 

Info

 • Quan?
  14/01/2023 des de 20:00
 • Categoria

  Espectacle

 • On?

  Cafè Nou

 • Organitzador

  Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern