Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita guiada de Manuel Fernández a l'exposició "Fashion Art. 20è Aniversari"

Escoltar

Visita guiada de Manuel Fernández a l'exposició "Fashion Art. 20è Aniversari"

Visita guiada a càrrec de Manuel Fernández, president del Fashion Art Institute i comissari de l'exposició Fashion Art. 20è Aniversari 

Manuel Fernandez és un dissenyador de moda d’àmbit internacional que fa 35 anys que aposta pel desenvolupament sostenible en la moda. Ha estat pioner en la implantació de les tres dimensions de la sostenibilitat, l’econòmica, la social i l’ambiental, amb la creació del Fashion Art Institute. 

La visita, que és una excel·lent oportunitat per conèixer en primera persona el projecte Fashion Art de la mà del seu creador, està pensada per aprofundir en el missatge de cada un dels 29 dissenys i artistes que s'exhibeixen en aquesta mostra i fer un recorregut pels vint anys de trajectòria del projecte Fashion Art arreu del món. 

Manuel Fernández és un pioner en l'aportació de novetats en relació la implantació dels objectius ODS en la moda, hi ha treballat durant vint anys cercant la col·laboració dels artistes més rellevants i compromesos amb la sostenibilitat i la inclusió social. La seva dilatada experiència com a dissenyador en diversos àmbits de la moda, i els seus dissenys atrevits, sensuals, elegants i amb un toc d’humor, resulten força estimulants i creen interessants expectatives per aquesta visita especial. 


Full de sala         Dossier de premsa         Postal

Info

 • Quan?
  17/06/2023 des de 12:00
 • Categoria

  Visita guiada

 • On?

  Can Marfà Gènere de Punt. Museu de Mataró

 • Organitzador

  Museu de Mataró - Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern