Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions al servei de recollida selectiva mòbil i al porta a porta comercial per les processons de Setmana Santa

Escoltar

Afectacions al servei de recollida selectiva mòbil i al porta a porta comercial per les processons de Setmana Santa

Amb motiu de la celebració de diferents actes del programa de Setmana Santa 2024 es produiran les següents afectacions en els serveis de recollida dels residus:

dimecres 27 març 2024

Recollida selectiva mòbil

• El dijous 28 de març les àrees de recollida selectiva mòbil de l'Ajuntament, plaça Santa Maria, La Riera/Bonaire i una de les 2 àrees de Can Xammar no es podran instal·lar per la tarda. Es col·locaran a partir de la mitjanit (00.00 h) i estaran hàbils al matí del 29 de març.

• El divendres 29 de març les àrees de recollida selectiva mòbil de l'Ajuntament, plaça de Santa Maria, plaça de Santa Anna i plaça de les Tereses-carrer de Santa Teresa no es podran instal·lar per la tarda. Es col·locaran a partir de la mitjanit (00.00 h) i estaran hàbils al matí del 30 de març.

Els veïns i veïnes d'aquests carrers poden utilitzar la resta de les àrees de recollida selectiva mòbil del Centre.

Recollida comercial

• El dijous 28 de març s'avança la recollida dels ENVASOS a les 15 h als establiments comercials dels carrers Nou, Barcelona, La Riera, Beata Maria, Sant Cristòfor, Sant Francesc d'Assís i plaça de Santa Maria amb motiu de la recollida de la bandera dels Armats de Mataró i l'Homenatge a la Ciutat de Mataró. Per tant, quedarà prohibit treure els ENVASOS més tard de les 15 h en aquests carrers.

• El dijous 28 de març, la recollida EXTRA DE RESTA dels establiments també es veurà afectada i s’avança a les 15 h.

Arran de la coincidència amb els actes al carrer els horaris de recollida dels residus poden patir alguna altra modificació lleu.