Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions al servei de recollida selectiva mòbil i al porta a porta comercial per les processons de Setmana Santa

Escoltar

Afectacions al servei de recollida selectiva mòbil i al porta a porta comercial per les processons de Setmana Santa

dilluns 03 abril 2023

Amb motiu de la celebració de diferents actes del programa de Setmana Santa 2023 es produiran les següents afectacions en els serveis de recollida dels residus:

Recollida selectiva mòbil

- El dijous 6 d'abril les àrees de recollida selectiva mòbil de l'Ajuntament, la plaça de Santa Maria i La Riera/Bonaire no es podran instal·lar per la tarda. Es col·locaran a partir de la 1 h de la matinada i estaran hàbils al matí del 7 d'abril. 

- El divendres 7 d'abril les àrees de recollida selectiva mòbil de La Riera/Bonaire, la plaça de Santa Anna i la plaça de Santa Maria no es podran instal·lar per la tarda. Es col·locaran a partir de la 1 h de la matinada i estaran hàbils al matí del 8 d'abril. 

Els veïns i veïnes d'aquests carrers poden utilitzar la resta de les àrees de recollida selectiva mòbil del Centre.

Recollida comercial

- El dijous 6 d'abril s'avança a les 15 h la recollida de la fracció orgànica i dels envasos als establiments comercials de l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch, avinguda de la Gatassa, carrer del Rosselló i entorns, per on passa la processó de la Nit Morada.

- El dijous 6 d'abril s'avança a les 15 h la recollida dels envasos als establiments comercials dels carrers de Barcelona, La Riera, el carrer Nou, la plaça de Santa Maria, el carrer de la Beata Maria, el carrer de Sant Cristòfor i el carrer de Sant Francesc d'Assís amb motiu de la Recollida de la bandera dels Armats de Mataró i l'Homenatge a la Ciutat de Mataró.

Arran de la coincidència amb els actes al carrer, els horaris de recollida dels residus poden patir alguna altra modificació lleu.