Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions al trànsit per la celebració de la festa de barri de Molins, del 30 de juny al 4 de juliol

Escoltar

Afectacions al trànsit per la celebració de la festa de barri de Molins, del 30 de juny al 4 de juliol

dijous 30 juny 2022

El dia 30 de juny, a partir de les 16.00 hores, quedarà tallada la Riera de Cirera (el sentit pujada del passeig), entre la pl. dels Drets Humans i la pl. de la Solidaritat.

El dia 1 de juliol, a partir de les 15.00 hores, quedarà tallat el pg. de Carles Padrós (el sentit baixada del passeig), entre la pl. de la Solidaritat i la pl. dels Drets Humans.

 

Tots els talls es reobriran a el dilluns 4 de juliol, al matí, quan s’hagin desmuntat els escenaris i altres infraestructures de la festa major.

 

El proper dia 1 de juliol, a les 22.00 h, està prevista la celebració d’un correfoc de les festes de barri de Molins, amb el recorregut següent.

 

Inici: Mèxic – Pg. Carles Padrós a les 22:00 h; final aproximat a les 23.30 h.

Recorregut: c. Nicolau Guanyabens, c. Creu Roja, c. Mare de Déu de l’Esperança, c. Umbria, c. Lluís Millet, c. Caramelles. C. Nicolau Gunyabens.

 

 

 

 

El dia 3 de juliol, a partir de les 11.00 hores, està prevista la celebració d’una cercavila de gegants amb el recorregut següent:

 

Inici 11.00 h; final aproximat a les 13.00 h

Recorregut: Passeig de Carles Padrós, Carrer de la Mare de Déu de l'Esperança, Carrer Nicolau Guanyabens, Passeig de Carles Padrós.