Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions per la celebració de la Volta Ciclista a Catalunya, el 21 de març

Escoltar

Afectacions per la celebració de la Volta Ciclista a Catalunya, el 21 de març

dilluns 13 març 2023

AFECTACIONS AL TRÀNSIT EL DIA 21 DE MARÇ DEL 2023, AMB MOTIU DEL PAS DE LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA PER MATARÓ

 

Dimarts 21 de març, comença a Mataró la 2a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.

El recorregut de l’etapa al municipi de Mataró és: sortida de l’etapa des del camí de la Geganta, vers la pl. Granollers, seguint per l’av. del Puig fins a la pl. del Camí de Traià. Des d’aquest punt la cursa segueix per la carretera C-1415, per on surt del terme municipal.

Per aquest motiu:

 

Afectacions al camí de la Geganta (Parc Central):

- El camí de la Geganta quedarà tallat a la circulació entre la pl. de Granollers i l’av. del Corregiment, des de les 8.00 i fins a les 14.30 hores aproximadament (quan s’hagi acabat el desmuntatge). Es permetrà la sortida dels vehicles dels guals fins a les 9.30 hores.

 

Afectacions generals a la ciutat:

- A les 10.30 h, i fins a les 13.30 h, es tallarà el trànsit a la pl. d’Espanya, a l’av. del Corregiment (des de la rda. Verdaguer a la pl. Espanya), a la pl. de Carles Padrós (de la pl. Blume a la pl. Espanya) i a la rda. Verdaguer.

- A les 12.15 h es tallarà el trànsit al sentit baixada de la Via d’Europa, a l’alçada de la pl. d’Itàlia, i també a l’alçada del c. dels Pirineus.

- A les 12.25 h es tallarà el trànsit a l’itinerari de pas de la cursa (des de la pl. de Granollers fins a la ctra. d’Argentona) en el sentit contrari al de la cursa.

- A les 12.35 h es tallarà el trànsit a l’itinerari de pas de la cursa (des de la pl. de Granollers fins a la ctra. d’Argentona) en els dos sentits de la marxa.

- A les 12.40 h es tallarà el trànsit transversal dels carrers que travessen l’itinerari de la cursa.

- La sortida es donarà a les 12.45 h i després s’anirà obrint el trànsit progressivament a tot l’itinerari, a mida que ja hagi passat la cursa.

 

Afectacions aparcaments:

- Entre les 7.30 h i fins que no s’hagi reobert el trànsit després del pas de la cursa (aprox. 14.30 h), no es podrà accedir a l’aparcament de la Plaça Granollers. La sortida es permetrà fins a les 11.00 h.

- Entre les 10.30 h i fins que no s’hagi acabat el desmuntatge de la sortida de l’etapa (aprox. 13.30 h), no es podrà accedir a l’aparcament del Parc Central. La sortida per l’avinguda Corregiment només podrà fer servir per sortir en sentit muntanya des de les 10.30h i fins que no s’hagi reobert el trànsit després del pas de la cursa (aprox. 13.30 h).